פילה בורי בפסטו סלרי

פילה בורי בפסטו סלרי ממסעדת "מקום בלב"

פילה בורי בפסטו סלרי ()

המצרכים

6 יחידות פילה בורי

4 כפות פסטו סלרי (עמ' 23)

3 עגבניות, פרוסות

2 בצלים, פרוסים

2 כפות שמן זית כתית

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל 200 מעלות.
  2. מכניסים לקערה את העגבניות, הבצל, שמן הזית, המלח והפלפל ומערבבים.
  3. מניחים את התערובת בתבנית חסינת חום ומסדרים מעליה בשורה את חתיכות הדג.
  4. מורחים את הפסטו מעל הדג וצולים בתנור למשך 7-9 דקות.

לחצו כאן לאתר של מסעדת "מקום בלב"

אם אהבת, אז תאהבי את זה הרבה יותר. לחצי כאן וקבלי במתנה מדריך וטיפים לשריפת שומן (זה באמת עובד)
   
לא תודה, אין לי צורך לשרוף שומן ולהוריד במשקל