קציצות סלמון ברוטב שמיר

מתכון מעולה לקציצות של מסעדת מקום בלב

קציצות סלמון ברוטב שמיר ()

המצרכים

1/2 ק"ג סלמון 

1/4 כוס צלפים

1 בצל סגול בינוני, קצוץ

2 ביצים

1 ו- 1/4 כוסות פירורי לחם

1 כוס שמן תירס או קנולה

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה

  1. לצלות בתנור 200 מעלות 10 דק'. מקררים.
  2. מכניסים את הסלמון לקערה, ומפוררים אותו לחתיכות קטנות.
  3. מוסיפים את הצלפים, הבצל, הביצים, 1/4 כוס פירורי לחם ומערבבים היטב. התערובת צריכה להיות לחה.
  4. יוצקים מהתערובת את הקציצות ומצפים אותן בכוס פירורי הלחם שנותרה.
  5. מחממים מחבת, מוסיפים את השמן, ומכניסים את הקציצות לטיגון קל, למשך כ 3 דקות כל צד.
  6. יוצקים את הרוטב על הצלחת, מניחים את הקציצות מעל ומגישים.

פרטים נוספים על מסעדת מקום בלב ניתן למצוא כאן

אם אהבת, אז תאהבי את זה הרבה יותר. לחצי כאן וקבלי במתנה מדריך וטיפים לשריפת שומן (זה באמת עובד)
   
לא תודה, אין לי צורך לשרוף שומן ולהוריד במשקל