המרכיבים:
1-2 קישואים, חתוכים לעיגולים עבים או 8 "אצבעות"
חצי כרובית מפורקת לפרחים בינוניים
סלסילת פטריות (כדאי לבחור פטריות גדולות כי הן מתכווצות מאוד באפייה)
2-3 פלפלים בשלל צבעים, חתוך לרבעים
8-12 שיני שום (לבחור את השיניים הגדולות, אין צורך לקלף או לחתוך)
2 גזרים חתוכים ל 4 "אצבעות"
2 בצלים קטנים חתוכים לרבעים
פרוסות דקות של בטטה
לרוטב:
2 כפות שמן זית
2 כפות סויה
1-2 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור גרוס בנדיבות
עלי טימין טרי בנדיבות
אופן ההכנה:
מניחים בתבנית פיירקס גדולה את כל הירקות החתוכים. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב עם הירקות. אופים בתנור בחום גבוה (200-250 מעלות) עם כיסוי למשך כשעה עד שעה וחצי.