מרכיבים:
בשר עוף מפורק (בשר הפולקה הכי מומלץ למתכון זה)
למשרה:
1/2 כוס יין אדום יבש
1/4 כוס רוטב סויה
2 כפות דבש
3 כפיות חרדל גרגירים
1 בצל גדול, פרוס לטבעות
3 שיני שום, קצוצות דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפות רוטב חמוץ מתוק סיני
אופן ההכנה:
1. מסדרים את חלקי העוף בתבנית גדולה ומכסים בנייר כסף. מכניסים לתנור שחומם לחום גבוה למשך 20 דקות לפחות.
את המיצים שהעוף מגיר, יש לנקז מהתבנית.
2. מערבבים יחד את כל חומרי המשרה ושופכים על העוף. מכסים שוב בנייר כסף ומכניסים לתנור, כשמדי פעם מוציאים ויוצקים את הרוטב מעל העופות לשם ספיגת הטעמים.
3. לקראת סוף הבישול מוציאים את נייר הכסף ומשחימים מעט את העוף כך שיקבל צבע חום דבש.
אין להשאיר את העוף למשך זמן ממושך על מנת שלא יישרף/יתייבש.