5 מנות, 220 קלוריות למנה
המצרכים:
5 יחידות דג דניס
2 כפות פפריקה חריפה
מעט צ'ילי גרוס
5 כפות רסק עגבניות
1 כף שום, כתוש
2 כפות כמון טחון, מעט מלח
כף שמן
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערית: שום, פפריקה חריפה, צ'ילי. נזהרים שלא לשרוף את השום.
2. מחממים כף שמן בסיר שטוח ואליה מעבירים את התערובת.
3. מוסיפים את הרסק ומיד אחר כך, אך לא יחד, את המים.
4. מוסיפים כמון ומלח ונותנים לרוטב להתבשל על להבה נמוכה.
5. מוסיפים את הדגים. מכסים במכסה ומניחים לדגים להתבשל ברוטב כ-30 דקות.
מומלץ להגיש על צלחת ולקשט בעלה פטרוזיליה רענן.