המצרכים:
1 ברוקולי טרי (פרחים מופרדים ושטופים)
1 ראש כרובית טרייה (פרחים מופרדים ושטופים)
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף. (עדיף נטול גלוטן ונטול צבעי מאכל מלאכותיים)
מעט מלח, מעט פלפל
4 כוסות מים
סלסילת פטריות טריות, שטופות וחתוכות
אופן ההכנה:
1. שמים בסיר גדול עם מים את פרחי הברוקולי, הפטריות והכרובית.
2. מוסיפים את התבלינים.
3. כשהירקות מתרככים מכבים את האש, ועם מיקסר ידני מרסקים לכדי תערובת סמיכה.
ניתן לקשט עם עלי פטרוזיליה מעל.