העוגה מכילה כ-15 פרוסות, 138 קלוריות לפרוסה אחת.
חומרים:
חצי קילו גבינה 5% או 3%
5 ביצים
3 כפות גדושות קורנפלור
1/2 גביע שמנת חמוצה 9%
1כוס מים
1 וחצי כוסות סוכר
אופן ההכנה:
את הסוכר והמים יש להרתיח על האש ולעשות ממנו סירופ. להניח בצד.
יש להקציף את החלבונים. לאחר שמתקבלת קציפה יש להוסיף בשלבים את הסירופ החם.
בקערה נפרדת, יש לערבב יחד את החלמונים השמנת והקורנפלור.
לאחר מכן, יש לאחד את שתי התערובות יחד בתנועות קיפול עדינות.
להכניס את העוגה לתנור ולאפות במשך 20 דקות בחום של 180 מעלות, ואח"כ להוריד את טמפרטורת התנור ל 150 מעלות ולהמשיך לאפות במשך 40 דקות נוספות. יש לשמור על רצף הזמנים.
עם סיום זמן האפייה יש להוציא את העוגה האפויה מן התנור ולא להשאירה בתנור גם לאחר כיבויו.
ועכשיו, כל שנותר הוא להזמין את החבר'ה לכוס קפה....
בתיאבון!