4 מנות, כל מנה 75 קלוריות
המרכיבים:
250 גרם פטריות שמפיניון טריות
2 כפות מיץ לימון
8 גבעולי בצל ירוק
6-8 צנוניות קטנות
1 מלפפון
1 כף שמן זית
1 כף פטרוזיליה
מלח ופלפל, לפי הטעם
להגשה:
4 עלי חסה
1 חלבון ביצה קשה
אופן ההכנה:
- שוטפים היטב את הירקות.
- פורסים את הפטריות לפרוסות דקות, שמים בקערה ומטפטפים עליהן את מיץ הלימון כדי שלא ישחירו.
- קוצצים את הבצל הירוק, פורסים את הצנוניות והמלפפון לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
- מטפטפים על הסלט את השמן, מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
- מערבבים את הסלט בעזרת שני מזלגות.
- מניחים עלה חסה על כל צלחת הגשה אישית ומפזרים מעל חלבון ביצה קשה.