המרכיבים:
כוס קינואה
מעט מלח, מעט פלפל
4 עלי חסה שטופה
בצל ירוק
2 מלפפון ירוק
2 כפות חמוציות מיובשות
מיץ מלימון סחוט
כף שמן זית
חופן נענע קצוצה
אופן ההכנה:
1. את הקינואה שוטפים היטב במסננת צפופה ומבשלים כמו אורז, כוס וחצי מים על כוס קינואה, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות. חשוב לתבל במלח, פלפל מאחר וטעמה תפל.
2. כעת מכינים מלט מחסה, בצל ירוק קצוץ ומלפפון ואליו מוסיפים את הקינואה המבושלת ואת החמוציות.
3. מתבלים בלימון סחוט טרי, שמן זית, מלח ופלפל שחור והכי חשוב להוסיף נענע קצוצה.