המרכיבים:
1 נתח פרגית פרוס לחתיכות (רצועות)
חומרים למרינדה (מישרה):
לערבב בכלי נפרד:
2 שיני שום כתושות
חצי כפית ג'ינג'ר כתוש טרי
2 כפות סויה
1 כף רוטב טריאקי
1 כפית דבש קל
1 כפית חרדל גרגרים
אופן ההכנה:
1. חותכים את נתח הפרגית לרצועות (או לבקש מהקצב באטליז לעשות זאת עבורכם) ולהשרותם כחצי שעה בתוך תערובת המרינדה שהכנו מבעוד מועד.
2. מחממים מחבת טפלון מרוחה קלות בשמן (מומלץ כפית שמן שומשום).
שופכים את התערובת יחד עם הנתחים לתוכה ומקפיצים קלות. הבישול הוא קצר ומהיר, עד שנתחי הפרגית מבושלים מבחוץ ומבפנים.
מומלץ להגיש על מצע אורז מאודה לבן ובצל ירוק קצוץ לקישוט.