המרכיבים:
מגוון של עלים ירוקים שטופים היטב כגון: עלי תרד, עלי רוקט, עלי גרגר הנחלים, עלי חסה רעננה. אפשר לקנות את העלים טריים או באריזה מוכנה
בצל סגול קטן חתוך לרצועות דקות
2 תפוחים (מסוג גרנד סמיט בגלל החמיצות) חתוכים לפלחים דקיקים
2 כפות גרעיני חמנייה קלויים קלות במחבת
חצי סלסלה של עגבניות שרי חצויות לשניים
המרכיבים לרוטב:
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס שמן זית
כף דבש
קורט פלפל שחור גרוס
כפית שום כתוש
מיץ מחצי תפוז
כפית גדושה של חרדל גרגרים
אופן ההכנה:
1. שמים את כל החומרים (פרט לגרעיני החמנייה) בקערה ענקית ומערבבים קלות. מניחים בצד.
2. את כל החומרים של הרוטב שמים בתוך צנצנת נקייה או מיכל שניתן לאטום, סוגרים עם הפקק ומנערים היטב כך שכל החומרים יתערבבו היטב.
3. שופכים את הרוטב מעל העלים שבקערה ומערבבים היטב סמוך לזמן הארוחה, מפזרים גם את גרעיני החמנייה הקלויים.