המרכיבים:
2 יחידות של חזה עוף טרי (או פרגית), חתוכה לריבועים בינוניים (צמחוניים יכולים להחליף בטופו איכותי חתוך לקוביות גדולות)
בצל גדול חתוך לחצאי עיגולים
רצועות פלפל ירוק או אדום
5-6 פטריות חתוכות
כשליש כרוב ירוק חתוך לרצועות
5-7 שיני שום פרוסות
1 גזר חתוך בצורת גפרורים (ג'וליינים)
כחצי חבילת נבטים סיניים
2-3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
3-4 כפות רוטב סויה
חתיכה קטנה של שורש ג'ינג'ר (זנגוויל) טרי
אופן ההכנה:
1. מחממים ווק עם כף שמן זית וכף רוטב סויה ומקפיצים קלות את העוף, עד לחצי בישול, כלומר, שהנתחים לבנים מבחוץ אך לא עשויים לגמרי מבפנים (כדי שישמר עסיסי ולא יתייבש). אפשר להוסיף לעוף מעט פלפל גרוס או צ'ילי יבש. מוציאים מהמחבת ומניחים בקערה בצד.
2. מחממים בשנית את הווק עם מה שנותר משמן הזית והסויה ומקפיצים את הבצל, רצועות הפלפל, הכרוב, הפטריות, הגזר והשום. אחרי כדקה-שתיים מוסיפים את הנבטים.
מתבלים במלח, פלפל, ומגרדים בפומפייה הקטנה את חתיכת הג'ינג'ר.
מבשלים במשך מספר דקות, כל הזמן על אש גבוהה, וחשוב להקפיץ את הירקות בווק במהלכו, עד שהירקות מבושלים אך פריכים.
3. מוסיפים את העוף לווק ומקפיצים עוד כמה פעמים על מנת לאחד טעמים עם הירקות.
עוד מתכונים לפי שיטת הפרדת מזונות:
פסטה ברוטב עגבניות - פחמימות עם ירקות
שיפודי דג וירקות - חלבונים עם ירקות