ל-4 מנות, 137 קלוריות למנה
המרכיבים:
4 תפוחי עץ (רצוי גרנד סמיט)
4 כפיות צימוקים
גרידת לימון מחצי לימון
1 כפית קינמון
2 כפיות סוכר חום
אופן ההכנה:
1. שוטפים את התפוחים, מוציאים (ומשליכים) את הליבה והגרעינים. מרוקנים את תוכן התפוח ושומרים אותו בצד.
2. מערבבים את הצימוקים עם רבע מתוכן התפוחים ששמרנו בצד, סוכר, גרידת לימון וקינמון.
3. ממלאים כל תפוח בתערובת, ועוטפים בנייר אפייה.
4. מחממים תנור ל-150 מעלות.
5. מניחים את התפוחים בתבנית אפייה, אופים כחצי שעה או עד שהתפוחים מתרככים.
עוד קינוחים דלי קלוריות וטעימים:
נשיקות מרנג ב-20 קלוריות
בישקוטי לימון ואניס ב-30 קלוריות
עוגת גבינה בטעם וניל-תפוז ב-44 קלוריות
עוגת גבינה ללא סוכר, רק 85 קלוריות
עוגת דבש קלה ב-120 קלוריות
עוגיות שיבולת שועל / קוואקר ב-150 קלוריות
מאפה פילו במילוי תפוחים ומשמשים ב-175 קלוריות