המתכון שלפניכם קל מאוד להכנה, רק חשוב לעקוב אחר כמה כללים פשוטים כדי לקבל תוצאות שוות: ראשית, אל תוותרו על קימוח הדג - הקימוח "סוגר" את הפילה ושומר על העסיסיות. חשוב להתחיל את הטיגון בצד העור, במיוחד אם אין לכן מחבת טפלון, כמו כן, הקפידו על זמני האידוי הקצרים אחרת תקבלו דג יבשושי
החומרים:
ל-4 מנות
280 קלויות למנה
4 דגי אמנון מפלוטים ללא עור (כלומר 8 פילטים)
1/2 חצי כוס קמח
כף שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח, פלפל
5 שיני שום חצויות
1/2 כוס זיתים מגולענים וקצוצים
1 כף תימין טרי
אופן הכנה:
מקמחים את פילה הדג וצורבים במחבת טפלון עם כף שמן זית שתיים וחצי דקות מכל צד (עדיף להתחיל מצדו של העור). מוסיפים את כל החומרים וממשיכים לצרוב במשך דקה.
עוד מתכוני ראש השנה:
פילה דניס בתנור עם תימין
עוגת דבש קלה להכנה ב-120 קלוריות