המרכיבים:
2 קופסאות גבינה לבנה 3%
2/3 כוס סוכר
4 חלמונים
2 כפות קמח קורנפלור
4 חלבונים
גביע שמנת חמוצה 9% (מומלץ להחליף ביוגורט 3%)
אופן ההכנה:
מערבבים את הגבינה, סוכר, חלמונים וקורנפלור בקערה.
מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
מוסיפים את קציפת החלבונים לתערובת בתנועות קיפול עדינות.
אופים בתבנית עגולה במשך 45 דקות.
כשהעוגה עדיין חמה מורחים את השמנת החמוצה על העוגה, ומשאירים עוד 10 דקות בתנור החם.
הכותבת היא דיאטנית קלינית M.Sc, מתמחה בגישות חדשות לטיפול בעודף משקל במבוגרים ובילדים www.lightneasy.net