המרכיבים:
כרובית (שהפרחים שלה פורקו לחתיכות קטנות) ושבושלה במים קלות - חצי בישול לצורך ריכוך
בצל גדול קצוץ דק שטוגן קלות בכף שמן זית
פטריות טריות (200 גרם) שטופות היטב וחתוכות
ראש ברוקולי חתוך שבושל קלות במים
יוגורט 0 אחוז שומן
ביצה טרופה
מעט פלפל שחור גרוס, מעט מלח
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה בעדינות.
2. יוצקים לתוך תבנית אפיה ואופים בתנור בחום בינוני כ-35 -45 דקות - עד לקבלת צבע זהוב.
מומלץ לשלב עם סלט ירוק, ראה סלט ירוק כמו במסעדות גורמה