המרכיבים:
1 ק"ג כנפי עוף (15 יחידות בערך), מנוקים, שטופים היטב וחתוכים לשניים
שקית אפייה של קוקי
לרוטב:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
1 כף שום כתוש
1 כפית חרדל גרגירים
כף סוכר חום
כף צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד.
לשים את כל המרכיבים בתוך שקית האפייה לנער קלות שהרוטב יספג. להניח בתוך קערה את השקית על תכולתה בתוך המקרר למשך לילה.
לחמם תנור לחום בינוני גבוה (180 מעלות).
להניח את השקית כשהיא סגורה בתוך תבנית אפיה בתנור למשך שעה
מדי פעם להוציא את התבנית ולהפוך את השקית על צידה.
חמש דקות לפני סיום ניתן לפתוח את השקית ולצרוב קלות את הכנפיים יוצא שחום ומבריק...