המרכיבים (לבחירתכם):
פרחי כרובית, פרוסות חצילים, פלפלים אדומים וכתומים חתוכים לרצועות, כרישה, קישוא חתוך, טבעות בצל אדום, מספר שיני שום, פרוסות בטטות מתוקות
2 כפות שמן זית
קמצוץ מלח
רוזמרין
חומץ בלסמי
אורגנו טרי
2 כפות יין לבן
תימין
2 כפות סויה
כף דבש
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
חותכים את כל הירקות ושוטפים היטב. מייבשים ושמים בתבנית משומנת במעט בשמן זית.
בקערה מערבבים את כל התבלינים ושופכים אותם מעל הירקות. מערבבים היטב,
מתבלים בשמן, יין ומלח ואופים בתנור בחום גבוה עד להשחמה קלה.