המרכיבים:
6 פרוסות נתחי פרגית מנוקים ושטופים היטב
המרכיבים לרוטב:
חצי כוס רוטב טריאקי
מעט מחית ג'ינג'ר טרי
כפית שום גרוס
לצורך הכנה יש להכין:
מחבת טפלון כבדה
חצי כפית שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
1. מכינים בצלחת עמוקה בצד את הרוטב: מערבבים את כל החומרים יחדיו.
2. משמנים מעט מחבת טפלון ומחממים אותה לחום נמוך - בינוני.
3. תחילה צולים את הפרגיות קלות מכל צד להיזהר שלא לשרוף אותן.
4. מוציאים אותן ושמים בצלחת בצד, מפזרים רוטב טריאקי מעל הפרגיות הצלויות (משני הצדדים) ומחזירים למחבת לצלייה מהירה עד שהנתח פילה משחים ומבריק מצלייה.
רצוי להגיש על מצע אורז בסמטי שבושל במיץ עוף.