מרכיבים למנה אחת:
1 דג דניס מפולט
ענף תימין טרי שטוף היטב
מעט שמן זית איכותי
מעט פלפל שחור גרוס
מעט מלח ים
עגבנייה פרוסה לפרוסות
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
מניחים את שתי חתיכות הפילה על נייר כסף כל אחת בנפרד כשהחלק הבשרני כלפי מעלה.
בוזקים מעל מעט שמן זית,פלפל גרוס וממש מעט מלח ומניחים מעל את עלי הטימין ושתי פרוסות עגבנייה.
סוגרים את נייר הכסף כעטיפה, אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 10-15 דקות. הדג מוכן כשצבע בשרו לבן ועסיסי.
סוחטים מעל מיץ מחצי לימון.
מומלץ לאכול עם תפוח אדמה אפוי בנייר כסף וסלט ירוק (ראה: סלט ירוק כמו במסעדות גורמה)