המרכיבים:
1 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
רבע כוס גרעיני חמנייה קלופים קלויים
רבע כוס צנובר קלוי
כף שומשום קלוי
להכנת הרוטב:
חצי כוס רוטב סויה
כף רוטב טריאקי
רבע כוס שמן זית
רבע כוס חומץ הדרים או חומץ בלסמי
2-3 כפות סוכר חום
אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל חומרי הרוטב לצנצנת נקייה, או מיכל שאפשר לאטום, סוגרים ומנערים.
2. שמים בקערה את הכרוב הקצוץ, מפזרים מעל את הרוטב ומערבבים היטב יחד עם גרעיני החמניה הצנובר והשומשום.
3. מניחים בצד למשך שעה קלה ומגישים.